10 Grafică inspirațională despre filmul porno

BDSM: trucuri pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi sugestii si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu apartament sau condo. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru perechi, ca inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai vital BDSM idei este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele si. Desigur, este complet cat tu trebuie sa selectezi ce sa imbraci. Mai degraba decat https://60531e5bd2d56.site123.me/#section-605e0190adce0 normal lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a lua pe un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, internet si specializate magazine oferiti o masiva alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si intrare, o siguranta este foarte esential. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual durere, este cu adevarat crucial sa decide un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat identifica ca un semn pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi uneori legat.

Fara mila

BDSM este o speciala tehnica care solicita o masiva suma de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si ideal minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.