20 de mituri despre sex: Busted

BDSM: trucuri pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Intelegere inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti la fel utilizati platforma pentru a gasi sugestii si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin apartamentul. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt numai pentru perechi, ca stiu specific ce https://felixwqjn738.my-free.website/blog/post/454754/10-startup-uri-care-vor-schimba-industria-filmului-porno-n-bine le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai important BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala si. In mod firesc, este in intregime cat tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a lua pe un nou datorie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net si specialitate magazine dati o mare selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in general cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte sarbatoare invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati putea purta un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care da la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de real disconfort, este cu adevarat vital sa decide un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii rapid identifica ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs poate fi ocazional inchis.

Fara rusine

BDSM este o distincta metoda care necesita o substantiala cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie sa constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Util asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

image

Aduceti placere orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.