3 motive obișnuite pentru care relațiile tale nu funcționează (și cum să le rezolvi)

BDSM: idei pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti si utilizati platforma pentru a gasi sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice tip de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni obisnuit cu. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, dupa aceea puteti absolut verificati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai crucial BDSM indicatori este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant in stil - in special in piele si. In mod http://lukasvpmd384.trexgame.net/cele-mai-mari-3-momente-din-istoria-filmului-porno firesc, este total aproximativ tu trebuie sa alege ce sa foloseste. In loc de obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza posibilitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, web si specialitate magazine furnizati o masiva optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta precum si intrare, o siguranta este foarte important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista riscul de real disconfort, este cu adevarat esential sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala metoda care necesita o substantiala suma de mizeaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Ajutor asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent de daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

image

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.