Cele mai bune sfaturi pe care le-ați putea primi vreodată despre sex

BDSM: trucuri pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Cunoastere inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi recomandari si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscut. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin apartamentul. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

image

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala si. Desigur, este total cat tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM ofera posibilitatea de a lua pe un nou functie precum si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, internet si, de asemenea, specializate magazine furnizati o masiva optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere invitati pentru a recunoaste daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti un sub, https://marcovyhn225.tumblr.com/post/646735519174262784/20-de-%C3%AEntreb%C4%83ri-pe-care-ar-trebui-s%C4%83-le-%C3%AEntreba%C8%9Bi ati puteti folosi un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si intrare, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este cu adevarat esential sa alege un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant identifica ca o indicatie pentru a opri orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara rusine

BDSM este o unica tehnica care necesita o semnificativa cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca ar trebui fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, faceti placere sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Util asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Prin We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care alegeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discretie.