De ce ne place filmul porno (Și ar trebui, prea!)

Metode pentru imbunatatirea vietii de cuplu

Indiferent daca problema permite sau mic, exista multe puncte pe care le puteti face http://www.ziare.com pentru a obtine viata ta sexuala inapoi pe drumul cel bun. legata de sex bunastare functioneaza impreuna cu general psihologic, fizic, ca precum si emotional sanatate si wellness. Comunicarea cu partenerul, pastrarea un sanatos stil de viata, folosindu-va insusi din unele din numeroasele superbe auto-ajutorare produse de pe piata, si doar sa te distrezi te poate ajuta sa faci vreme plimbari accidentate

Apreciere o placuta viata sexuala

Sex. Cuvantul poate evoca un caleidoscop de emotii. De la dragoste, entuziasm, si, de asemenea, inflamatie pana la dor, stres si anxietate, si, de asemenea, dezamagire - raspunsurile sunt la fel de variate ca si experientele legate de sex. Ce este mai mult, multi indivizi vor experienta toate aceste sentimente si, de asemenea, multe altele pe parcursul sex viata un numar de decenii.

Dar ce este sexul, de fapt?

Pe un nivel, sexul este pur si simplu inca unul hormonal determinat de corp caracteristica proiectat pentru a sustineti tipurile. Natural, acel ingust vedere ignora complexitatea omului legat de sex actiune. Impreuna cu fortele biochimice forte la locul de munca, experientele tale precum si ipoteze ajutor formeaza sexualitatea ta. Intelegerea dvs. fata de dvs. insusi ca fiinta legata de sex, gandurile referitoare ceea ce constituie o placuta sexuala conexiune, si, de asemenea, relatia cu insotitorul sunt vital factori in capacitatea dvs. de a dezvolta si, de asemenea, pastra o intalnire viata sexuala.

Vorbind cu partenerul dvs.

O multime de perechi gasiti este dificil sa discutati sex chiar sub cel mai eficient dintre scenarii. Cand legat de sex probleme au loc, sentimente de ranit, mila, simt de vinovatie, precum si animozitate poate opri conversatie cu totul. Pentru ca bun interactiune este o piatra de temelie a unui sanatos relatie, stabilirea un dialog este pasul initial nu numai la mult mai buna sex viata, inca la fel la o mai buna psihologica. Mai jos sunt cateva sugestii pentru abordarea acestui sensibil subiect.

Gasiti ora potrivita pentru a chat. Exista doua tipuri de sexuale discutii: cele pe care le aveti in camera si, de asemenea, pe care le ai in alte locuri. Este complet adecvat sa spui partenerul tau ceea ce simte cu adevarat bine in mijlocul dragostei, totusi este ideal sa astepti pana pana ramaneti in un extra neutru setare pentru treceti mai mare probleme, cum ar fi diferit libido sau orgasm probleme.

Evitati trantiti. Canapea sugestii in termeni favorabili, de exemplu, „Imi place intr-adevar imi place cand ma atingi de par usor in acest fel, „spre deosebire de concentrandu-se pe cele dezavantaje. Apropie-te de o sexuala problema ca o problema care trebuie adresata impreuna mai degraba decat un antrenament in atribuire vina.

Confide in pe partenerul referitor la modificari in corpul tau. Daca bliturile fierbinti va mentin ridicati-va seara sau menopauza v-a facut de fapt zona vaginala complet, vorbeste cu insotitor referitor la aceste puncte. Este mult mai bine ca el recunoaste ceea ce cu adevarat se intampla mai degraba decat analizeaza aceste modificari fizice ca lipsa de interes. In mod similar, daca esti un barbat si, de asemenea, tu nu mai obtii o erectie pur si simplu din ideea de sex, arata-ti partener exact cum sa stimuleaza pe tine mai degraba decat ingaduie-o crede ca nu este atractiva suficient pentru a excita te mai.

Fii direct. s-ar putea presupune ca protejezi sentimentele tau senzatii prin falsificare un orgasm, totusi de fapt sunteti incepand in jos o panta alunecoasa. La fel de testare pe cat este de a vorbi despre orice legat de sex probleme, probleme grad creste cand problema este ascunsa sub ani de minciuni, durere, si resentiment.

Utilizarea auto-ajutorului tehnici

image

Tratarea cu legat de sex probleme este mai putin complicat in prezent decat vreodata. Revolutionare medicamente si expert sex specialisti exista daca aveti nevoie. Dar puteti s-ar putea fi capabil sa remediati minor sexual ingrijorari facand cateva ajustari in relatii sexuale design. Chiar aici sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca in casa.

Educa pe cont propriu. O multime de ar dori sa fie atins. Acest lucru cu siguranta va va oferi o mult mai buna senzatie de cat de mult stres, de la usor catre firma, ar trebui folositi.

Incercati diverse destinatii de plasare. Dezvoltare un arsenal de diverse sexuale pozitii nu doar include pasiunea pentru a face dragoste, inca poate suplimentar asistenta cuceresc probleme. De exemplu, ridicat entuziasm la punctul G care are loc cand o barbat isi intra partenerul din spate poate ajuta femeia sa ajunga orgasm.

Noteaza visele tale. Acest antrenament va poate ajuta va verificati fezabil sarcini pe care presupuneti ar putea fi o pornire pentru dvs. sau companionul dvs. Incearca gandindu-te la o experienta sau un film care te-a emotionat si dupa aceea iti impartasesti memoria cu insotitorul dvs. Acest lucru este in special util pentru persoane cu redus nevoie.