Dovadă incontestabilă Ai nevoie de film porno

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt interesat oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de descoperirea partenerilor interesati, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza indicatori si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu trebuie evita conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare chiar mai mult, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

image

Printre unul dintre cele mai vital BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. In mod firesc, este complet pana la tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Mai degraba decat normal lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a manipulati un nou datorie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, internet precum si specializate magazine furnizati o substantiala selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte Citeste mai mult sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati putea folosi un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la sanii si mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele utilizare dominanta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este intr-adevar esential. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine disconfort, este cu adevarat vital sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat identifica ca un semn pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri legat.

Fara jena

BDSM este unica metoda care necesita o semnificativa cantitate de conteaza pe companion. Acesta este inseamna ca ar trebui fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati precum si bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Ai incredere in pe suspiciune precum si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, tehnica a acestuia sa fie totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca ramane in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur pasnica rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discernamant.