The 13 Best Pinterest Boards for Learn About Relatii cupluri

BDSM: sugestii pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte de experimentare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a localizeaza sfaturi si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu va stres daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartament sau condo. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai important BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga - in mod special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este in intregime pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Spre deosebire de obisnuitul lenjerie intima, BDSM utilizeaza oportunitatea de a manipulati un nou functie si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, web si specialitate magazine furnizati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie sa va asigurati alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta precum si intrare, Continuați lectură o siguranta este foarte crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de genuine durere, este intr-adevar esential sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant excelent totusi, deoarece subs ar putea fi uneori legat.

image

Fara rusine

BDSM este o unica metoda care are nevoie o uriasa cantitate de incredere in companion. Acesta este metoda ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui constant simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, tehnica a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM idei: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself - indiferent daca ramane in dormitorul, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica vibratii, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este ultim in discretie.